Kommentare til Kanelkage med glasur (Bradepandekage)

se opskriften her

Maria  -  2021-11-25 19:23:41
Kan man bruge margarine til glasuren istedet for smør?

Julie  -  2019-09-12 11:40:38
Man kan godt bruge alm. mælk, men så skal man bruge bagepulver i stedet for natron :)

Sara  -  2019-03-13 08:21:05
Flere spørger om man kan bruge "almindelig " mælk i stedet for kærnemælk. Det kan man ikke når man bruger natron, så skal det være kærnemælk.

Lisanette  -  2018-09-29 21:49:50
Jeg bruger dobbelt så meget kakao i glasuren. Det siger opskriften fra et ugeblad fra 80'erne nemlig - ellers er det hele det samme. Så bager jeg den lidt længere, ved lidt lavere temperatur. Desuden blander jeg alle de små tørstoffer i sukkeret, ikke melet. Og sukkeret kommer i den varme smør. Jeg holder glasuren varm i gryden til alle ingredienserne er smeltet, og glasuren er jævn. De er min default kage og har været det siden 1999. Jeg kan bare aldrig helt huske alle mål.

Mia  -  2018-09-02 15:56:23
Bedste opskrift . Og bedste kage ! Mums siger vi bare

Julie  -  2018-08-13 19:44:46
Kan dejen med fordel røres sammen aftenen forinden ?

Bendedikte   -  2018-06-25 12:47:40
Den smager rigtig godt men kan man godt bage den uden kærnemælk og så fx minimælk

Lotte  -  2018-05-25 21:06:23
Jeg elsker virkelig denne kage meget og spiser den personligt hvergang den kommer på kage bordet med en dejlig kop kaffe

Joan  -  2018-01-08 17:48:19
Bagetid: 180 grader - varmluft - ca. 40 min. så er den færdig. Kunne se nogen har brummet lidt over, at der står i opskriften, at den skal have en halv time ved 200 grader alm. ovnvarme.

Kristina  -  2017-11-28 19:08:33
Har bagt kagen mange gange, den er så lækker. Børnene har haft den med i skole til festlige lejligheder. Den skal have en time i ovnen og jeg har frosset rester flere gange, så det kan man sagtens😀

Vibeke  -  2017-11-28 08:57:22
Kagen kan sagtens fryses også med glasur, men så er det en fordel at lægge et stykke bagepapir over glasuren Der skal natron i kagen, ikke bagepulver, hvis man putter bagepulver i hæver den overhovedet ikke Bagetiden kan svinge - jeg tror typisk jeg bager den omk 40 min

Tine  -  2017-11-26 09:52:19
Den bliver altid rost når jeg serverer den, den er virkelig lækker.

Tine  -  2017-11-25 20:11:05
Den bliver altid rost når jeg serverer den, den er virkelig lækker.

Tine  -  2017-11-25 16:37:17
Den bliver altid rost når jeg serverer den, den er virkelig lækker.

Tine  -  2017-11-25 14:07:00
Den bliver altid rost når jeg serverer den, den er virkelig lækker.

Tine  -  2017-11-25 07:01:53
Den bliver altid rost når jeg serverer den, den er virkelig lækker.

Karin Poulsen  -  2017-11-19 09:36:42
Fantastisk kage ☺ Et hit HVER gang. Er der mon nogen, der har erfaring med at fryse den med glasur?

Thyra  -  2017-09-13 13:04:58
Denne kage er et mega hit her hjemme, jeg bruger den bradepande som fulgte med min oven, ja bage tiden kan varier fra ovn til ovn, det skalps sige jeg bruger aldrig varmluft😉 Jeg har bagt denne kage i over 5 år nu

Natasha Madsen   -  2017-06-16 20:24:19
Utrolig nem lækker kage, her hjemme giver vi den dog varmeluft i 30 minutter. Også den lige i skabet. Den sidder fast på nethinden her hjemme. Så den bliver bikset sammen tit ;-)

Johanna  -  2017-02-13 09:04:23
kan man ikke erstatte kærnemælk med normal mælk?

  -  2016-08-24 17:43:27
uha en sukkerbumpe - reducerede sukkeret til 500 gram i kageopskriften og undlod også så meget flormelis i glassuren ( 250 gr ) det skete der overhovedet intet ved og nu tør jeg spise den med bedre samvittighed jeg brugte en stor braddepande og min kage blev fin og høj, tror at en del af det ligger i at man skal piske smør og sukker meget grundigt før alt det andet kommes i

Mette  -  2016-05-30 17:19:28
Hej, denne kage er megaaaaaaaa god!(:

Johnny K  -  2016-02-26 09:07:37
Birgit: Det kommer jo helt an på hvilken bageform/bradepande du bruger. Den person der har lavet denne opskrift bruger en meget stor bradepande, så kagen ikke bliver så høj, og skal have mindre tid, så hvis du laver den i en mindre bradepande, skal kagen selvfølgelig og have længere tid.

Birgit   -  2015-12-21 21:34:58
Bagetiden er misvisende. Skal have næsten en hel time.

blausunset  -  2015-12-08 14:15:57
hvor meget vand ( eller varm mælk), skal der bruges til glasur, og hvor meget væske til en bradepande med honningkage ? mvh Birte

Lene  -  2015-11-06 09:43:03
Sigtes = at noget drysses igennem en si

Miha0255  -  2015-08-28 19:53:59
Hvad betyder "sigtes"

Karoline  -  2015-08-21 17:04:49
Mega god kage! Elsker den! Den er et kæmpe hit her hjemme:)

Birgit   -  2015-06-20 13:14:54
Hvordan kan I skrive at den kun skal have en halv time i ovnen ?? Nu har den været inde i 40 min og er langt fra færdig ?

  -  2015-04-29 16:36:07
Kan den fryses

Skjerbogård  -  2014-10-21 19:19:09
Prøv at erstatte 1/4 af kaffen med Baileys i glasuren. Det harmonerer fantastisk til kanelen.Det er ikke nødvendigt at smelte smørret i selve kagen. Jeg pisker det hele sammen og den bliver lige så godt, lidt mindre sukker- dog skal den have 5-10 min mere i ovnen.

Lone VW  -  2014-08-30 17:47:01
Fantastisk kage, og lækkert med en lidt fedtfattig én af slagsen. Jeg har skiftet 1/4 af kanelet ud med stødt nellike og tilsat lidt stødt ingefær. Det gør den muligvis lidt mere julet, men her i huset er det en u-undværlig kage hele året. Egentlig kan man vel variere smagen med alverdens essenser i stedet for krydderier. Vi kalder den for "Tog-kagen", da den helst skal bages i en tog-bradepande og vendes ud og evt. pyntes. Den slipper fint, selvom den er saftig som en gulerodskage.

  -  2014-08-29 22:20:41
Kagen skal ha noget længere tid i ovnen, end 20 minutter!

Mig  -  2014-08-03 16:51:04
Well, først gang jeg bage kanel kage.. Den er lige blevet færdig.. Men den er slet ikke hævet.

Pernille Juul  -  2014-07-20 09:58:54
Kan den fryses?:)

Sebastian Boel   -  2014-07-02 12:25:56
Fantastisk god

mig  -  2014-06-24 18:22:46
Nogen forslag til en anden glasur? Har ikke lige past. æg.. Fortrækker lyse glasurer :) på forhånd tak :)

  -  2014-05-08 20:09:26
Fantastisk god kage! Den holder sig frisk i næsten en hel uge, hvis man pakker den godt ind :-)

Charlotte  -  2014-04-09 15:42:00
Virkelig god. Kan varmt anbefales, men skal have 40-45 min i ovnen.

Anders  -  2013-11-23 17:34:39
Har bagt efter denne opskrift mange gange og har fundet ud af at vis man bruger 600g sukker istedet for de 800g bliver den efter min smag meget bedre!

Mig  -  2013-10-15 14:18:58
Super lækker kage, men er man ikke til at den skal være så sød, kan man sagtens undlade at komme så meget sukker i, 200 g mindre sukker gør ikke kagen mindre god, kun mindre sød :) Vil også lige tilføje at jeg flere gange har lavet kagen i muffinsforme (giver mellem 50-60 stk alt efter hvilken størrelse muffinsforme man vælger at bruge) De kan sagtens fryses og har ikke nogen betydning for glasuren ;)

Katrine  -  2013-09-28 12:12:21
Elsker den kage!!!! 😄❤️😄

Louize-Linnea  -  2013-09-08 15:02:46
Kan den laves uden kaffen?

  -  2013-07-19 20:42:51
husk at piske det første.... ...ellers kan det gå galt... jeg har beviser!!

  -  2013-06-24 16:46:57
En rigtig god kage, og meget svampet.. den smager fantastisk, men der skal meget sukker i og hvis man ikke er til sukker så skær ned på sukkert og put kun halvdelen i.... Ps: Husk og smør den med Smør/margarine ellers får du den aldrig ud.

Felix  -  2013-06-06 21:14:24
Det her er den bedste kanelkage jeg nogensinde har smagt :DDDD

Felix  -  2013-06-06 19:52:42
Det her er den bedste kanelkage jeg nogensinde har smagt :DDDD

  -  2013-04-28 15:16:50
Rigtig god kage men måske lidt mere kaffe i glasuren

Charlotte  -  2013-04-27 13:52:39
Lavede den i rund springform til 1/2 portion. så skal den have ca. 50 min. V. 180 grader. Lagde et stykke folie over de sidste 20 min. Så den ikke blev sort.

fra putte i hillerød  -  2013-04-09 16:09:01
jeg ved og laver den. jeg synes det er alt for magte sukke i. så har kun tag 200g. og ikke så maget af de smør.. så jeg håben den bliver god bare af den.. hmmm kan ikke vente til og skulle spiser den. jeg har laver til 19.p

yrsa  -  2013-03-14 18:22:36
Findes der en muffin version?

  -  2013-02-04 07:42:51
10 dl kærnemælk??!

Mbj  -  2013-01-20 10:34:21
Kan man bruge noget andet til glasuren i stedet for kaffe?

  -  2012-12-05 14:53:15
god kage men glasuren er lidt svær at forstå lidt tynd synes jeg min blev

mig  -  2012-11-21 14:13:47
kan man bruge noget andet i stedet for kærnemælk

Ann  -  2012-11-10 14:09:09
min yndlingskage!!!! Har ikke set selve opskriften før og havde derfor ikke prøvet at lave den før, men den blev bare perfekt!!!! nem og lækker!!!

gud  -  2012-10-07 12:10:28
super kage den får 10

Patrick sommerly  -  2012-09-04 19:13:13
Det er bare kaffe som andre drikker:)

Patrick sommerly  -  2012-09-04 17:34:36
Det jeg er rigtig lækker kage! Jeg synes i skal prøve den :) :-)

Spørgesmålsmanden  -  2012-08-31 21:53:38
Altså hvad mener de med varm kaffe? Er der en som kan forklarer?

  -  2012-08-13 22:49:01
dejlig, lækker, nem kage at bage. Fik dog ødelagt glasuren ved at varme flormelisen op sammen med margarinen. Margarinen skal bare lige smelte, derefter røres de andre ingredienser i - mums kage, der sagtens kan holde i flere dage - det gør den bare ikke, for den bliver SPIST ;-)

tenna  -  2012-07-23 09:58:19
Den bedste kage jeg nogensinde har bagt. Mums

Karoline  -  2012-07-13 15:00:32
ikke en kage jeg vil bage igen!

Line og farmor  -  2012-03-01 13:39:49
meget lægger kage. Vi kommer noget kogechokalade i så blir´ den mere lægger. Kan godt fyses unden glasur

  -  2011-08-30 15:17:25
Her i huset går den under navnet "vinderkagen"... det er bare altid den vi bager når lige vi skal have lidt lækkert og når der kommer gæster med kort varsel og.... og.... Vildt nem at bage og vandvittigt god!!!!!

pernille  -  2011-07-21 16:20:51
Kan man godt putte 2 tsk eddike i og mælk og så undvære kærnemælken? på den måde må natronen jo få den syre det har brug for

Stine  -  2011-07-11 15:56:21
det er en lækker kage, som faldt i rigtig god jord :D der var ihvert fald ikke mere tilbage da alle gæsterne var gået :D

Sophie....  -  2011-07-08 13:03:04
DEN HER KAGE ER VERDENS BEDSTE KAGE!!! Jeg elsker den!:-D

Blue1  -  2011-05-02 11:11:40
How many eggs do you need?

mig<3  -  2011-04-09 09:54:24
en halv portion passer godt-til os<3

kagetøzzen  -  2011-04-09 09:51:59
det er den bedste kanelkage<3 den er super lækker!

Rasmus  -  2011-03-10 16:00:11
Det er rigtig god, men vores ovn er altså så stor, at jeg skal lave en 1,5 portion ;)

  -  2010-12-15 21:27:53
Super god kage, bare rigtig rigtig stor!?

MOR  -  2010-03-28 10:38:50
Den er ALT ALT for sød bestemt ikke en god oplevelse!!!

Rikke  -  2010-03-02 14:43:04
kan man godt bruge normal mælk istedet for kærnemælk? :)

karina  -  2009-11-07 15:08:02
det er bare en super kaloriebombe. mums. den er go. og så ekstra kalorie tilsæt lidt flødeskum ved servering. mums....

  -  2009-11-04 13:18:46
Har lavet denne et par gange den er elsket af alle her der har smagt den og det er ikke så få skal lige siges:0))

» sandra'sydney(:  -  2009-09-15 18:00:14
Jeg elsker den kage, den er bare helt perfekt :D

Anne  -  2009-08-22 15:32:50
dejlig kage, efter min mening bliver den endnu bedre hvis man tilsætter en smule stødte nellikker. Det giver kagen lidt ekstra smag;)

  -  2009-07-20 10:39:53
JEG ELSKERBARE DEN KAGE - den skal bare prøves (:

Charlotte  -  2009-04-21 18:26:10
Faldt sammen og var meget klæg - ikke en kage jeg vil bage igen

Mette Jensen  -  2009-01-08 14:27:19
Rigtig god kage, jeg bager den rigtig tit og desuden er den nem at lave.. :D

xD  -  2008-11-21 15:39:38
Det er en super kage.. xD - Men kan man undvære natron og kærnemælk i den ?

Louise Wendelbo  -  2008-11-18 10:36:42
Den er virkelig god,meget nem og meget meget stor.(: ¨ Jeg er 14 år og min familie elsker den bare, jeg bager den nok 1 gang om mådnen, til dem. ¨

Anders  -  2008-10-04 23:41:26
Prøv at bage denne kage en times tid ved 180-200grader i stedet.. det kan gøre at den ikke falder sammen og det kan også gøre toppen mere sprød hvis man gerne vil have det. Men ellers er denne kage Kanon! og den kan serveres som desert til næsten alt.

Christian n Jensen  -  2008-07-05 18:49:32
har ledt efter denne opskrift/kage i flere "år" og endlig fandt jeg den så nu håber jeg den smager godt

maria  -  2008-01-06 14:00:32
skal der så meget flormelis i ?

sascha  -  2007-12-09 18:06:21
ja når der står glasur skal det hele nok bare blandes sammen skal du se:)

Maya  -  2007-11-21 15:17:54
Super kage.

Bare miq.. !  -  2007-11-20 16:51:57
Der kunne altså qodt liqe have stået hvordan man laver Glasuren !!

marie cecilie <3  -  2007-11-17 13:27:16
hvorfor 1 liter kærnemælk ? xD

Kanelkage Elskeren *****  -  2007-10-10 21:34:46
Uhhm kunne ikke få nok!

guffe  -  2007-10-10 19:49:27
hvorfor falder den lidt sammen når den kommer ud jeg har lavet den 2 gange og fulgt opskriften som den står mvh guffe

johnny  -  2007-10-09 18:29:37
lækker lækker lækker kage

Fønz  -  2007-10-09 14:04:53
Jeg kan opskriften i hovedet, så mange gange har jeg lavet kagen. Lige meget hvor man tager den med hen, er den guld vær !! SUPER KAGE :b

gitte  -  2007-05-12 19:20:52
den smager helt vildt godt men lavet kun en halv portion

Helle  -  2007-05-03 08:08:52
Man kan sagtens skære ned på sukkeret, Det er der ingen problemer i .. Jeg tager en 2-300 gram fra men passer så på med kanelet c",)

Per  -  2007-03-11 21:06:34
Lige sød nok.

Bente.  -  2005-01-01 01:01:01
Super kage, Også uden glasur. Og den behøves ikke pakkes ind. Jeg har en bradepande med låg, lavede ½ portion og den passede. Låg på og mums god kage i flere dage. Skøn kage...tak for opskriften

henry og sarah!  -  2005-01-01 01:01:01
det er jordens bedste kage... den er bare guf

Louise  -  2005-01-01 01:01:01
Uhm ja den er god og hold op en portion. der er rigeligt til at 2 mennesker kan leve af den i en uge. Og tage 5 kg på...

Anne :)  -  2005-01-01 01:01:01
Super god kage, man skal bare passe på med kanelet da den hurtigt bliver over kanelte. :) men nem at lave og smager bare så godt, at man ikke kan stoppe med at spise. :)

Mette  -  2005-01-01 01:01:01
det er en stor potion - men pas på vægten for den er så god at man bare ikke kan stoppe igen :D :)

Os  -  2005-01-01 01:01:01
Heeeelt vild go' kage, men PAS PÅ, meget stor portion ! ! !

DV  -  2005-01-01 01:01:01
Lækker Kage, der kan holde i flere dage, hvis man pakker den ind i bagepapir og folie :))